N-o să ghicești niciodată de ce întreaga lume distribuie fotografia asta

 

Nelson Felippe, un bărbat din Brazilia a postat această fotografie pe pagina sa de Facebook și de acolo a început să fie distribuită de mii de oameni în doar câteva zile. Motivul? Chiar dacă ți-am da 100 de încercări, nu ai reuși să afli.

Ca să fie totul și mai încurcat, Nelson a dat o descriere care a ”condimentat” fotografia: ”Nu sunt un tip cu prejudecăți. Fiecare e liber să trăiască așa cum își dorește, dar n-aș vrea să văd scena asta desfășurându-se mai departe. Ce fac oamenii în singurătatea lor e treaba lor, dar dacă se află într-un spațiu public, mă afectează. Refuz să privesc și să mă prefac că totul e în regulă. Astfel de oameni provoacă societatea și asta e periculos. Dacă ceva rău se întâmplă, sau mai mult, cineva moare? A cui e vina atunci?...” Continuarea te va face să înțelegi cu adevărat ce a vrut să spună!

INDICIU: Nu e vorba de cele două fete care se îmbrățișează.

Dă scroll mai jos pentru a afla continuarea.
”De ce oamenii își învață copiii să facă asta? Ei or să creadă că e ok să aștepți metroul chiar la marginea peronului! Nu faceți ce a făcut tipul ăsta! Stați la o distanță sigură de garnituri și îmbrățișați-vă”, a scris brazilianul.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest