Noi detalii despre cea de-a șasea operație la care a fost supus fiul lui Kamara: „S-a trezit și a început să cânte”

 

Fosta soție a lui Kamara a oferit detalii incredibile despre cea de-a șasea operație la care a fost supus fiul său, pentru a avea o viață normală ca ceilalți copii.

Fiul lui Kamara a mai suferit o intervenție chirurgicală, fiind a șasea la număr, în Barcelona. După operația din Turcia, micuțul Leon a ajuns, din nou, pe masa de operație, pentru o intervenție de miotenofasciotomie.

Fosta soție a artistului a mărturisit că față de intervențiile trecute, operația cea pe care a suferit-o fiul ei de data aceasta, a fost mai dificilă, iar în momentul în care Leon s-a trezit mai greu din anestezie nu a fost unul deloc plăcut. Însă există și vești bune. După ce și-a deschis ochișorii, băiețelul a început să cânte, iar intervenția l-a adus cu un pas mai aproape de o viață normală după care tânjește de când s-a născut.

„După intervenție și-a revenit puțin greu din anestezie, m-am speriat un pic pentru că plângea, a plâns vreo oră cred și nu reușea să deschidă ochișorii, dar am vorbit permanent cu el și când a vrut muzică populară mi-am dat seama că e ok și și-a revenit!”, a spus fosta soție a lui Kamara.

Leon va mai fi nevoit să meargă peste trei luni în spital, pentru un control, însă Kamara și fosta soție cred că o singură intervenție de miotenofasciotomie va fi suficientă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest