Noi detalii despre episodul în care fosta soție a lui Alin Oprea a bătut portarii unui liceu: „S-a încercat mușamalizarea”

 

După ce clipul în care fosta soție a lui Alin Oprea a luat la bătaie paznicii unui liceu din Capitală a fost făcut public, acum au ieșit noi detalii despre episodul violent în care Larisa a fost protagonistă.  

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a agresat verbal și fizic paznicii unui liceu la care învăța chiar unul dintre copiii ei. Se pare că totul a început de la faptul că gardienii instituției de învățământ le-au refuzat accesul soților Oprea, dat fiind că nu aveau buletinele la ei.

La mai bine de la opt ani de la evenimentul șocant, au ieșit noi detalii despre scandalul pe care l-a făcut fosta soție a artistului în incinta liceului. Contactați de reporterii „Xtra Night Show”, directorii școlii din acea vreme au declarat că nu știu nimic despre nicio altercație, după care au refuzat să mai spună ceva.

Potrivit informațiilor din presă, reprezentanții inspectoratului școlar au declarat, la acea vreme, că motivul pentru care s-au văzut nevoiți să impună reguli mai stricte în ceea ce privește accesul în instituție a fost din cauza unui scandal sexual care a avut loc între un profesor și o elevă de liceu.

„La vremea respectivă era vorba despre un profesor care a făcut ceva cu o elevă din liceu, a fost un mare scandal. În acea perioadă erau mai stricte regulile, noi intram cu carnetele, părinții cu buletinele, telefoanele le aveam închise la ore.” a declarat o martoră la evenimentul violent din anul 2012.

Larisa Oprea a bătut portarii liceului în care învăța unul dintre copiii ei

Deși i-a fost explicată situația și motivul din cauza căruia nu poate intra în liceu fără actul de identitate, Larisa a devenit violentă verbal și fizic, vătămând corporal gardienii care se aflau în incinta instituției de învățământ.

La un moment-dat a fost nevoie și de intervenția SMURD-ului, după ce unul dintre paznici a fost agresat atât de serios de Larisa, încât s-a lovit cu capul de un calorifer și a lesinat pe loc.  

„Când a venit doamna Oprea la liceu paznicii nu au lăsat-o să intre la serbarea fiicei sale că nu avea abuletinul. Doamna a început să fie foarte violentă, atât verbal cât și fizic. Doamna directoare a încercat să aplaneze conflictul, moment în care doamna Oprea a căzut. S-au făcut glume despre o doamnă care a bătut doi domni. Liceul a încercat să mușamalizeze acest subiect, imaginea liceului ar fi fost și mai afectată. În acea perioadă nimeni nu își mai înscria copilul la liceul nostru”, a mai spus sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest