Noi detalii despre moartea fostei iubite a Roxanei Vancea: „Acum este lângă bebelușul ei”

 

Au ieșit la iveală noi detalii despre moartea fostei iubite a Roxanei Vancea. Elena Popa s-a sinucis, după ce preț de cinci ani s-a confruntat cu o depresie crunta!

Fosta iubită a Roxanei Vancea și-a încheiat socotelile cu viață, într-o manieră dramatică, lăsând în urmă foarte multe întrebări fără răspuns. Însă la câteva zile de la sinucidere, au ieșit noi detalii la iveală din viața Elenei Popa.

Se pare că femeia ar fi pierdut o sarcină, în urmă cu ceva timp, experiență care i-a provocat o depresie puternică. Mai mult de atât, gestul extrem de Elenei Popa a fost făcut la câteva săptămâni după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul său!

Imediat cum apropiații au aflat că s-a sinucis, au postat mesaje care mai de care mai emoționante pe contul său de socializare. Unul dintre ele a fost din partea unei prietene care a dezvăluit scris că „Acum este lângă bebelușul ei”.

Adevărul despre relația dintre Roxana Vancea și Elena Popa

Fosta asistentă TV a mărturisit că relația lor a fost un paravan pentru presă, fiind sătulă de cei care „o combinau” cu orice bărbat pe care îl saluta pe stradă. Astfel că Roxana Vanca a decis să se cupleze cu cea mai bună prietenă, ca să nu îi mai apară numele în tabloide atunci când purta o conversație cu un reprezentant al sexului puternic.

”A acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei.”, este o parte din mesajul postat de vedetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest