Noi detalii despre procesul de divorț dintre Claudia Păstrășcanu și Gabi Bădălău! Ce au decis judecătorii

 

Noi informații au ieșit la iveală din procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi s-au întâlnit, din nou, la tribunal, iar judecătorii au luat o nouă decizie!

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a ajunge la un final. Chiar dacă cei doi s-au separat, în urmă cu un an, detaliile în ceea ce privește partajul și custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, încă nu au fost stabilite.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut cea de-a treia înfățișare la tribunal, însă procesul s-a amânat de fiecare dată, iar asta pentru că nu reușesc sa ajungă la un consens în ceea ce privește custodia copiilor.

Astfel că judecătorii au fost nevoiți să le ofere celor doi încă o lună de așteptare, pentru a ajunge la o înțelegere, în particular, iar după cele 30 de zile să se revadă, din nou, în fața magistraților, pentru finalizarea procesului.

Claudia Pătrășcanu, mărturii dureroase despre divorțul cu Gabi Bădălău

Recent, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că nu și-a imaginat niciodată că va deveni o mamă singură cu doi copii, iar relație cu tatăl băieților ei va fi atât de defectuoasă. În ziua în care a împlinit 40 de ani, artista a mărturisit că se va axa exclusiv pe educația micuților săi, fără să își facă planuri pentru viața amoroasă. Cel puțin, nu deocamdată.

”Mă gândesc doar să fiu liniştită, sănătoasă şi să nu-mi mai forţez soarta. Sunt mai calculată, nu-mi doresc decât să am puterea să-i cresc cum se cuvine pe aceşti doi băieţi şi să-i fac doi bărbaţi super-valoroşi. Nu-mi imaginam oricum că la 40 de ani o să fiu mamă singură, dată afară din casă cu doi copii şi dezamăgită. Dar nici nu mi-a plăcut să visez pentru a nu avea dezamăgiri.”, a declarat ea pentru okmagazine.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest