Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu! Fiica actorului, declarații exclusive: „Este un miracol”/ VIDEO

 

Ion Dichiseanu a trecut prin clipe teribile, după ce a fost internat de urgență la spital, în stare foarte gravă. După ce a stat mai multe zile în unitatea medicală, actorul a fost externat, iar fiica sa a făcut declarații exclusive despre starea de sănătate a tatălui ei.

Ion Dichiseanu a fost la un pas de moarte, fiind intubat de urgență, imediat cum a ajuns la spital. Marele actor a avut un nivel de saturație de doar 70 și în ciuda ventilației mecanice, nivelul a scăzut în continuare și a ajuns la 60.

Deși simptomele păreau tipice coronavirusului, rezultatul testului de COVID-19 a ieșit negativ, fiind diagnosticat cu insuficiență respiratorie agravantă din cauza problemelor cardiace cu care se confrunta de ani buni.

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu!

Fiica lui Ion Dichiseanu ne-a dezvăluit că tatăl ei a fost externat, iar că acum se simte mult mai bine, catalogând recuperarea bruscă drept un miracol.

„A fost externat și nici nu știu cui să mulțumesc mai întâi. Cred că e un miracol faptul ca și-a revenit atât de repede și chiar cred că Dumnezeu a fost lângă el în fiecare secundă. Suntem și noi sub intensitatea emoțiilor. Încă nu ne vine a crede că este acasă.

Faptul că el este aici pentru mine și pentru toată familia și pentru el a renăscut. El este un luptător! Eram ferm convinsă că nu e COVID pentru că noi am stat foarte mult acasă, am dezinfectat tot. Nu intră la noi în casă nimeni. Primul meu gând în 2021 a fost să îl văd acasă.”, a spus Ioana Dichiseanu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest