Noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Este o perioadă foarte grea”

 

Dacă înainte problemele de sănătate îi dădeau mari bătăi de cap lui Viorel Lis, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile s-au înrăutățit pentru fostul edil al Capitalei. Soția sa, Oana, ne-a spus care este starea actuală a fostului primar.

Alături la bine și la greu. O promisiune făcută de Oana Lis lui Viorel, pe care a respectat-o cu sfințenie, indiferent de obstacolele care i-au apărut în cale. În ultima perioadă, starea de sănătate a fostului edil al Capitalei a fost destul de precară, iar odată cu izolarea în casă, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile s-au înrăutățită.

Oana Lis ne-a mărturisit că soțul ei trece printr-o perioadă foarte grea și are nevoie să meargă frecvent la spital pentru consultații și pentru tratamente, provocându-le un stres foarte mare, dat fiind că din cauza vârstei înaintate se află în categoria celor vulnerabili în cazul infectării cu noul coronavirus.

Cât despre modul în care partenerul ei își omoară timpul petrecut în casă, Oana Lis a mărturisit că joacă la pariuri sportive.

„Este o perioadă foarte grea. Are nevoie să meargă în mod frecvent la medici. Acum merg eu să îi iau rețeta de la medicul de familie, că până acum se dădea online. Este un stres foarte mare. Îi este dor de petreceri, de showbiz. Reușim să fim normal, bine, protejați, dar este o perioadă destul de grea pentru el. Joacă la pariuri sportive.”, a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest