Noi detalii despre starea lui Benone Sinulescu, după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate

 

Vestea că Benone Sinulescu se confruntă cu mari probleme de sănătate, având nevoie urgentă de intervenția medicilor, a picat ca o bombă în rândul apropiaților săi. După ce impresarul său a spus că interpretul de muzică populară a fost găsit căzut în casă, partenera de viața a artistului a infirmat vorbele bărbatului, confirmând totuși că artistul a avut nevoie de îngijri medicale.

În urmă cu o lună, showbiz-ul autohton a rămas înmărmurit din cauza veștii că Benone Sinulescu se află la cumpăna dintre viața și moarte. Din fericire, starea interpretului de muzică populară este stabilă la momentul actual, iar medicii au reușit să îl salveze după căderea de care a avut parte.

 Noi detalii despre starea lui Benone Sinulescu

Potrivit spuselor lui Valentin Gruia, prietenul său, interpretul de muzică populară se simte foarte bine în prezent și urmează cu sfințenie planul de tratament creat de medicii care s-au ocupat de acesta.

”Dumnezeu ne iubește! Rugati-va si va dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afara, se plimba, el a ales, propria lui optiune, sa treaca si sa ramana pe medicamente, medicii i-au dat si varianta operatiei. Nea Beni, consultandu-se cu familia a ales medicatia si da rezultate. Atata timp cat melodiile lui si lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam, nea Beni va trai vesnic. Nea Beni va iubeste pe toti cu manutele alea va mai intoarce roata. Tatal Ceresc ne iubeste si ni-l mai lasa aici sa ne mai bucure sufletele.”, a spus acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest