Noi detalii în conflictul de proporții dintre CRBL și Oase! „A profitat cât a putut de prietenie”

 

Au apărut noi dezvăluiri în scandalul dintre CRBL și Oase. Prietenia de 15 ani a câșțigătorilor sezonului doi al competiției „Asia Expres” s-a destrămat din cauza banilor și a intereselor, iar apropiații celor doi au mărturisit că, la mijloc, au fost mult mai multe de atât.

Recent, CRBL a publicat un clip pe internet în care a povestit cu lux de amănunte că motivul din cauza căruia prietenia cu Oase a luat sfârșit a constat într-o trădare la care nu se aștepta, după ce acesta a acceptat să prezinte fără cântăreț ultima ediție a reality show-ului Asia Express.

La scurt timp după atactul dur a lui CRBL asupra fostului preten și camarad de competiție, foștii colegii au venit cu noi detalii despre situația dintre cei doi. Potrivit click.ro, surse apropiate celor doi au dezvăluit că vina o poartă amândoi în egală măsură, iar prietenia lor s-a destrămat pe parcurs.

"La început, trupa noastră de dans se numea «Big Bounce» şi apoi «Freakquency», cu care am câştigat în 2013 prima ediţie a emisiunii «România dansează», de la Antena 1. CRBL era un fel de PR şi manager, ne găsea spectacole, emisiuni sau show-uri în care să apărem. Amândoi sunt vinovaţi pentru ce se întâmplă. Când CRBL şi Smiley au vrut să facă din Freakquency următoarea trupă Simplu, Taz (Oase, aşa cum i se spunea) a fost primul care a zis că CRBL e ţepar şi că nu o să facă nimic. El nu voia să cânte. Şi tot el s-a lipit de Edi (n.r. de CRBL) şi i-a fost prieten până l-a ţepuit. Trupa a rezistat de prin 2006, până prin 2013, dar atunci Taz nu mai era cu noi. Era tânăr, cu cercel în buză, slab şi fără barbă. Adevărul este undeva la mijloc, dar amândoi ar ţepui pe alţii pentru binele lor. Acum Oase a ajuns vedetă şi i-a dat cea mai mare ţeapă lui CRBL, dar şi acesta a mers singur la Kanal D, deşi spune în interviu că îi găsise un loc la emisiunea aceea de dansuri. Oricum, CRBL are dreptate când spune că lui Oase i s-au dat mai puţini bani pentru că nu era cu el. Oase nu a făcut mare lucru de unul singur”, a declarat unul dintre colegii lor pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest