Noi dezvăluiri despre despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion: „Nu este ok să rămâi unde nu ești prețuit”

 

Deși Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu de luni bune, curiozitățile în ceea ce privește motivul despărțirii încă nu s-au terminat. Și chiar dacă până acum a preferat să nu vorbească despre ce anume a dus la ruptura de fostul iubit, iată că acum, și-a făcut curaj să le explice admiratorilor totul!

În urmă cu câteva luni, showbiz-ul autohton era zguduit de vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost cel care a făcut anunțul, prin intermediul unui mesaj emoționant, dar dureros, pe contul său de socializare, fără să ofere prea multe detalii, însă subliniînd că a fost o despărțire de comun acord.

Agasată de întrebările fanilor în ceea ce privește motivul separării de Răzvan Simion, Lidia Buble a decis că este momentul să vorbească despre acest subiect sensibil și le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc că nu mai putea sta intr-o relație cu un om care nu o prețuia și o aprecia.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.", a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu puțin timp, tot într-o serie de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de socializare, Lidia Buble a dezvăluit că relația actuală cu Răzvan Simion este una strict profesională, iar pentru că au știut să gestioneze desparțirea ca doi oameni maturi, prezentatorul TV este în continuare managerul ei.  

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională", a spus Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest