Noi informații despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de la accident

 

La șapte ani de la gravul accident de schi suferit în Alpii francezi, au apărut noi informații despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher.

Michael Schumacher a fost protagonistul unui accident oribil la schi, care l-a transformat în „legumă”. După ce timp de șapte ani, informațiile referitoare la starea lui de sănătate au fost contradictorii, fosta soție a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, a oferit detalii concrete despre cum se simte, de fapt, fostul pilot de Formula 1.

În presa internațională, s-au tot perindat zvonuri precum că Michael Schumacher se poate mișca și poate vorbi, cât și speculații care spuneau că sportivul de șapte ori campion mondial este ținut în viață doar de aparate.

Acum, fosta soție a lui Flavio Briatore a oferit detalii noi pentru presa din Italia, susținând că știe cu exactitate ce se întâmplă cu Michael Schumacher. Astfel, potrivit spuselor sale, germanul de 51 de ani lovuiește împreună cu familia sa, într-o vilă din Mallorca.

Casa în care sportivul al locui este achiziționată de Corinna Schumacher pentru 30 de milioane de euro, negând mutarea, deși primarul localității spaniole anunțase că familia germanului se va muta acolo.

„S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor', a spus Elisabetta Gregoraci în presa din Italia, care a fost citată de jurnaliștii spanioli.

Potrivit altor surse, se pare că nici declarațiile Elisabettei Gregoraci nu ar exprima în totalitate adevărul despre starea de sănătate a lui Schumacher, asta după ce Jean Todt a afirmat că l-a vizitat pe sportiv, în Elveția, acolo unde locuiește, de fapt, alături cu toată familia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest