Noi probleme între Ilie Năstase și Ioana Simion? Ce s-a întâmplat în luna de miere cu cei doi

 

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cununat religios, pe data de 6 iunie, chiar dacă înainte cu câteva zile, bruneta dezvăluia că a depus actele de divorț. Fostul tenismen a reușit să o convingă, într-un final, că sunt făcuți unul pentru celălalt și au făcut pasul cel mare și în fața lui Dumnezeu. Se pare că lucrurile au început să scârțâie între ei, din nou, dat fiind că luna de miere nu a fost așa cum se aștepta nimeni.

Ilie Năstase și Ioana Simion au decis să își facă luna de miere pe litoralul românesc, însă modul distant în care s-au purtat, au dat de înțeles că lucrurile nu stau deloc roz între ei, potrivit click.ro.

I-a impus condiții ca să se căsătorească

Ioana Simion i-a pus câteva condiții importante lui Ilie Năstase, ca să îi îndeplinească dorința să se căsătorească religios, despre care nu a dorit să ofere prea multe detalii. În schimb, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, bruneta a dezvaluit cum a reușit fostul mare tenismen să o convingă să renunțe la divorț.

”La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest