Noi probleme pentru Andrei Ștefănescu după ce s-a vindecat de coronavirus: „I-am spus că nu mă externez”

 

Andrei Ștefănescu se confruntă cu noi probleme după ce s-a vindecat de coronavirus. Moderatorul emisiunii „Showbiz Report” a dezvăluit că episoadele de reticență din partea oamenilor sunt din ce în ce mai dese, din cauza faptului că a fost infectat cu COVID-19 și nu știe cum să le mai gestioneze.

Andrei Ștefănescu a fost ținta gurilor rele după ce a fost infectat cu noul coronavirus. La adresa prezentatorului au fost lansate atacuri dure printre care acuzații precum că ar fost plătit să se îmbolnăvească și să promoveze virusul. Iar dacă în timpul internării a fost sufocat cu mesaje acide din partea oamenilor, situația nu s-a schimbat prea mult nici după ce a fost externat.

Nici bine nu a ieșit din spital că Andrei Ștefănescu a fost gonit din parcul în care se plimba cu fiul său, de o doamnă, pe motiv că încă este infectat și nu s-a vindecat. Din păcate, nu a fost un episod singular, deoarece cu situația în care a fost pus la câteva ore după externare, a început să se confrunte din ce în ce mai des.

„Oamenii se feresc de mine, fug de mine pe stradă, în magazin, e vizibil, nu se ascund să arate chestia asta. Parcă aș avea ciumă. Asta ar fi fost problema mea, să ies din spital încă pozitiv și să spună lumea despre mine că am mințit. I-am spus domnului doctor că nu mă externez fără două teste negative”, a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest