Noi probleme pentru Lino Golden! Ce s-a întâmplat cu artistul, după operația pentru îndepărtarea pielii în exces

 

Lino Golden nu trece prin cea mai roz perioadă! Recent, artistul a suferit o intervenție pentru îndepărtarea pielii în exces, după ce a slăbit dramatic, iar acum se confruntă cu probleme din cauza operației!

Problemele se țin scai de Lino Golden! Protagonistul unui scandal de proporții cu Alex Velea, rapper-ul nu trece deloc prin cea mai bună etapă a vieții sale. După ce s-a operat pentru a scăpa de surplusul de grăsime acumulat în zona pieptului, artistul s-a îngrășat șapte kilograme din cauza sedentarismului.

Pe contul său de socializare, Lino Golden le-a mărturisit admiratorilor săi că perioada în care a fost nevoit să stea în pat, pentru a se recupera, i-a dăunat fizicului pentru care a muncit ani de zile la sală.

Dar pentru că ambiția este calitatea lui principală, rapper-ul le-a promis urmăritorilor că va reveni cât va putea de repede la forma de invidiat, odată ce va începe să frecventeze sala de forță.

”Deci de când e cu operația și cu toată vindecarea asta, m-am îngrășat șapte kilograme, pentru că am stat în fiecare zi în casă, am mâncat prost non-stop, așa că de azi mă apuc de dietă și de joi am voie la sală”, a spus Lino Golden, pe pagina sa de Instagram, acolo unde le-a psus fanilor că le va împărtăși și ce fel de dietă va ține, dacă vor și ei să îi urmeze exemplul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest