Noi șicane între Alex Velea și Connect-R, după ce au îngropat securea războiului: „M-a imitat toată adolescența”

 

Alex Velea și Connect-R nu și-au vorbit ani buni, după ce atât unul, cât și celălalt, s-au simțit păcăliți în privința stabilirii contribuției fiecăruia la compunerea unei piese care a devenit hit în 2007. Și chiar dacă părea că acum ar fi îngropat securea războiului, noile șicane care au apărut între ei, par a declanșa un nou conflict între cei doi artiști!

Alex Velea a dat lovitura în industria muzicală, prin combinarea a două genuri muzicale diferite, dar care se armonizează perfect. Noul proiect al artistului se numește Trapanele și face furori în trending-ul românesc. Chiar și așa, se pare că nu este deloc pe gustul lui Connect-R, care a ținut să își exprime părererea chiar în fața fondatorului.

Alex Velea a dezvăluit că, recent, a avut o discuție cu Connect-R în care artistul i-ar fi spus că l-a imitat toată adolescența și că este un real exemplu pentru el, însă noul proiect pe care l-a demarat nu i se pare unul extraordinar.

Uluit de spusele colegului său de breaslă, iubitul Antoniei a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Vice, că vorbele lui Connect-R referitoare la Trapanele provin, cu siguranță, dintr-o dorință de a face și el parte dintr-un proiect similar, dar cum nu se bucură de aceeași echipă ca a sa, totul va rămâne la stadiul de vis.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele.

Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta” , a declarat Alex Velea pentru Vice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest