Nosfe s-a cuplat cu soția în timp ce era într-o altă relație de cinci ani: „I-a luat vreo nouă luni să se hotărască”/ VIDEO

 

Nosfe și soția sa au fost invitați în platoul emisiunii „Showbiz Report” unde au vorbit deschis despre începuturile relației lor! „Tziga” a dezvăluit că povestea lor de dragoste a început în timp ce solistul de la „Șatra Benz” se afla, deja, într-o altă relație de cinci ani!

Nosfe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la ora actuală, iar numărul admiratorilor lui este impresionant. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc povestea de dragoste dintre el și soția lui.

Cei doi sunt părinții unei fetițe minunate, care, se pare că a avut rolul de a-i lega, după muulte luni în care actuala soție a avut rolul de amantă! Nosfe a dezvăluit că și-a cunoscut partnera de viață atunci când era într-o relație de mai bine de cinci ani. Mădălina a mărturisit că i-a luat în jur de nouă luni - cât a durat sarcina - pentru a se hotărî dacă renunță la vechea iubire sau la noua poveste de dragoste care se afla abia la început.

”Soțul meu este o persoană foarte cerebrală și, din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și... I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: ”Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard”. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, a povestit soția artistului.

Nosfe a adăugat că nu s-a aflat deloc într-o situație plăcută, mai ales că ținea și la iubita cu care avea deja o relație de cinci ani, motiv pentru care a durat aproape un an până când și-a făcut curaj să se despartă.  

”Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct. Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și ea (n.r. soția), că am luat decizia”, a adăugat Nosfe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest