Noua intervenție estetică la care a apelat Brigitte Pastramă! Imagini șocante cu vedeta! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Brigitte este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Însă dacă vă gândiți că modul în care arată se datorează exclusiv Mamei Natură, ei bine, atunci vă înșelați. Soția lui Florin Pastramă apelează la fel și fel de intervenții ca să arate impecabil, iar drept dovadă stă ultima vizită la medicul estetician, cu care s-a lăudat chiar pe contul său de socializare.

Chiar dacă deseori a fost ținta directă a criticilor din cauza operațiilor estetice suferite, Brigitte Pastramă nu a vrut să bage în seamă gurile răutăcioase și a continuat să treacă pragul medicului estetician cu regularitate.

Așa cum s-a întâmplat și de această dată când s-a filmat direct din cabinet, în timp ce medicul îi injecta chipul. Bruneta a dezvăluit că procedura la care a fost supusă are rolul de a-i ascuți mai mult forma feței. Și mai mult decât atât, a decis să apeleze la trick-ul ăsta, la sfatul surorii sale.

”Am urmat sfatul surorii mele, Cristina. Doamna doctor a ales o procedura simpla si de lunga durata pentru a-mi contura fata, ascuti barbia si corecta denivelarile pielii. Aceasta procedura are ca si rezultat final, obtinut intr-o saptamana, ascutirea formei fetei, dar si intinderea pielii, dand un aspect juvenil si de lifting facial.”, a scris Brigitte în dreptul filmării.

Cât despre numărul de intervenții estetice pe care l-a suferit până acum, putem spune că Brigitte este o veterană în ceea ce privește modificările la nivel facial și corporal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest