Noua piesă a Andreei Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea: „Am crezut în basme”

 

Relația Andreei Bălan cu George Burcea părea desprinsă din basme, până au aruncat bomba divorțului! După ce au anunțat că se vor despărți, au ieșit la iveală detalii incredibile și neașteptate din interiorul căsniciei lor, iar războiul dintre ei este departe de a lua sfârșit. Decepția din dragoste pe care a suferit-o a inspirat-o pe artistă să compună o piesă, parcă dedicată fostului soț, dacă este să ne luăm dupa titlul ei.

Andreea Bălan îsi ține la curent admiratorii cu toate lucrurile care au legătură cu viața profesională, astfel că artista a publicat un mesaj în care și-a anunțat fanii că urmează să filmeze un clip pentru o nouă melodie.

Artista a dezvăluit că piesa va purta numele „Am crezut în basme”, un titlu destul de sugestiv, dacă luăm în considerare tot ce a trăit alături de George Burcea. Și chiar Andreea Bălan a mărturisit că noua creație muzicală este inspirată din viața ei: „Azi filmez un nou videoclip, o piesa de suflet despre mine, despre iubire
si despre basme
📽 #AmCrezutInBasme #newvideo”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Ce a zis despre reimpăcarea cu George Burcea

Artista a vorbit în vlog-ul său despre o posibilă reîmpăcare cu tatăl fetițelor sale, după ce mai mulți admiratori ai săi au mărturisit că și-ar dori ca cei doi să formeze, din nou, un cuplu.

”Trecând patru luni nu se mai poate rezolva. Nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că am putea să fim ca înainte ca și familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu de mama și el cat se poate de tată și să vina să le vadă pe fete”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest