Noua piesă a Andreei Bălan, un mesaj subtil pentru George Burcea: „Tot ce a fost odată noi, e un vis pierdut”

 

A trecut mai bine de jumătate de an de când showbiz-ul autohton era lovit de vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. De atunci și până în prezent, au avut loc foarte multe conflicte între cei doi, alimentate de atacuri dure în presă. Și chiar dacă a trecut deja o perioadă lungă de când au decis să meargă pe drumuri separate, artista pare a-i transmite un nou mesaj subtil fostului soț, prin noua piesă lansată.

La câteva luni de la nuntă, Andreea Bălan și George Burcea anunțau că nu mai formează un cuplu și că vor divorța, din cauza trecutului actorului, care l-a marcat și care i-a schimbat comportamentul față de familie.  

Rămasă cu doi copii, Andreea Bălan a fost nevoită să treacă peste suferință de dragul fiicelor sale și s-a refugiat în muzică. Astfel că, acum, artista a mai lansat o piesă în care pare că vorbește despre propria poveste de dragoste pe care a avut-o cu George Burcea și care s-a transformat într-un „vis pierdut”.

”De ce inimimile noastre se opresc, de ce sufletele nu se mai iubesc! Pe dinauntru goi, o luam de la inceput, tot ce a fost odată noi, azi e doar un vis pierdut!”, sunt doar câteva dintre versurile noii piese a Andreei Bălan, parcă transmise lui George Burcea!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest