Noua senzaţie a femeilor! S-au inventat primii pantofi cu toc detaşabil

 
+2 click pentru
galerie

Femeia contemporană este gata să suporte orice durere, doar pentru a arăta bine în pantofii care îi plac la nebunie. Pentru această problemă este şi o soluţie descoperită de o canadiancă.

Niciun savant nu a descoperit o formă de prevenire a durerii cauzate de tocurile înalte. Cea care a conceput modelul revoluționar de pantofi cu toc detașabil este o canadiancă, picioarele căreia au suportat multe traume de-a lungul vieții. A creat o colecție de pantofi cu tocuri care pot fi schimbate.

Cum a reuşit

Designerul canadian Tanya Heath și-a dorit să scape femeile de toată durerea de cap și de picioare, cauzată de tocuri, așa că a inventat pantofii, tocurile cărora pot fi detașate la o simplă apăsare de buton și apoi schimbate cu altele, după bunul plac! Inventatoarea este sigură de faptul că noua colecție va revoluționa lumea modei.

Canadianca stabilită la Paris deja de 20 de ani a creat, astfel, pantofii cu diferite tipuri de toc: cu înălțimi, stiluri, culori și forme diverse. Și-a dorit să arate lumii că o pereche de pantofi poate fi potrivită pentru orice ocazie, iar rezultatul chiar impresionează.

„Inspirația a venit din viața mea. Am purtat tocuri înalte la muncă, la restaurante și petreceri. Le-am purtat peste tot, dar nu mi-am putut stăpâni durerea. După un accident cu mașina, am suportat o traumă la călcâi, care m-a impus să port doar pantofi confortabili”, spune designerul a spus ea conform Daily Mail.

A avut nevoie de ajutorul a 14 ingineri și a unei perioade de timp de 2,5 ani pentru a concepe acești pantofi, iar acum știe că pantoful adevărat trebuie să fie unul comod. Mai știe că un model de pantof de zi se poate transforma în pantof de seară printr-o singură apăsare de buton și își dorește ca printre femeile celebre care vor dori să-i poarte creațiile, să fie și ducesa de Cambridge.

Vezi pantofii în video de mai sus.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest