Nu a avut nimic de câştigat din mariajul cu Alex Bodi, dar tot trăieşte în lux! Din ce face bani Bianca Drăguşanu, de fapt/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Imediat după despărţirea de Alex Bodi, s-au lansat foarte multe acuzaţii vizavi de banii pe care îi mai are Bianca Drăguşanu în conturi! Aşa că am zis să lămurim situaţia şi am aflat din ce trăieşte, de fapt, blondina!

Bianca Drăguşanu pare să fie bine după tot scandalul cu Bodi. Cel puţin din punct de vedere financiar, dacă nu şi psihic. Astfel că indiferent că în ultimul an fostul partener de viaţă i-a oferit de toate şi a dus-o peste tot în lumea asta, Bianca îşi permite să îşi păstreze acelaşi trai de viaţă bazat de lux şi opulenţă.

Bianca Drăguşanu are peste un milion de urmăritori pe instagram, cont care îi aduce foarte mulţi bani. Asta pentru că prin intermediul activităţii din online, vedeta a obţinut câteva contracte frumuşele, pentru care face reclamă unor brand-uri de peruci, bijuterii şi haine de blană.

Şi dacă tot am amintit de haine, Bianca Drăguşanu deţine de câţiva ani şi un atelier de creaţie, unde merge zilnic şi face rochii pe care le vinde la preţuri destul de mari. Aşadar, şi de la atelier vin sume cu zerouri destul de multe în coadă.

„Sunt o femeie puternică, căreia nu îi lipseşte nimic şi care a fost întotdeauna independentă. Eu nu am depins în viaţa mea de niciun bărbat. Eu nu am nevoie de cineva să mă facă fericita. Eu pot să mă fac pe mine fericită, singură. Eu îmi permit să merg în vacanţă. Weekend-ul acesta aveam planificat prima vacanţă, iar în fiecare weekend voi fi plecată în vacanţă, pe banii mei. Îmi permit orice pentru că muncesc, am patru job-uri!” a spus Bianca Drăguşanu în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest