Nu ai dormit noaptea trecută? Cum arăți perfect în doar câteva minute

 

Toată lumea ştie ce înseamnă o noapte albă. Dacă te-ai distrat o noapte în club, ai lucrat prea mult în timpul nopţii sau pur şi simplu nu ai reuşit să dormi bine, există câteva soluţii care te vor ajuta să arăţi perfect dimineaţa. În acest mod, vei şterge semnele de oboseală de pe chipul tău.

Există câteva metode simple prin care poţi să arăţi fresh, chiar dacă nu ai apucat să te odihneşti o noapte întregă. Iată cum poți ascunde semnele unei nopți nedormite, conform site-ului sanatete.bzi.

Spală-te pe fața cu apa rece

Chiar dacă aveai obiceiul să faci un dus cald imediat ce trezeşti, este bine să ştii că apa rece are mai multe beneficii dimineața. Astfel, vei alunga somnul, tenul va deveni împrospătat și vei simți că ai energie încă de la primele ore ale dimineții. 

Optează pentru un masaj facial

Când îţi cureţi tenul dimineața, optează și pentru un masaj timp de un minut. Acesta va activa circulația sângelui, iar tenul tău va arata mult mai bine la final.

Alege un machiaj natural

Vei fi tentată să alegi un machiaj ceva mai intens că de obicei, dacă nu dormi suficient. însă, din contra, tenul are nevoie de un machiaj cât mai delicat, aproape inexistent. 

Poartă la tine o apă termală 

Un spray cu apa termală este o investiție foarte bună, pentru că va împrospătează tenul ori de câte ori ai nevoie, pe tot parcursul zilei, în doar câteva secunde.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest