Nu ai timp să ajungi la sala de fitness? Supa care arde kilogramele în plus mai repede decât sportul, în doar 7 zile!

 

Kilogramele în plus sunt o problemă pentru multe persoane, care fac eforturi considerabile pentru a ajunge la greutatea ideală. În general, femeile sunt cele mai stresate de această problemă şi recurg la tot felul de diete drastice, însă nu ajung la rezultatele pe care le doresc.

Nutriţioniştii recomandă mereu un regim de viaţă echilibrat, dar şi mişcarea fizică regulată. Dar ce ai spune de o supă care arde caloriile mai repede decât o face sportul? Ei bine, da, este posibil.

Supele sunt o metodă ideală de obținere a tuturor nutrienților necesari pe parcursul zilei, la fel cum dietele pe bază de fructe, legume și lichide mențin mai mult starea de sațietate. Avantajul supelor este că pot fi mai ușor de menținut într-un program de nutriție, grație faptului că gustul lor poate fi controlat și îmbunătățit. în plus, în perioadă iernii, dar și toamna și primăvara, supele calde sunt mereu recomandate. 

Din punct de vedere al conținutului, supele sunt un mod eficient de evitare a mâncărurilor grase, precum cele bazate pe carne și lactate. în plus, conținutul de sare este foarte redus, mai ales dacă sunt făcute în casă.

De asemenea, trebuie să eviţi total supele semipreparate ar trebui evitate, pentru că au un conținut mare de conservanți și de foarte multe ori sunt încălzite la temperaturi mari, care distrug mare parte a nutrienților.

Dacă nu reuşeşti să ajungi mereu la sala de fitness, trebuie să ştii că există supă delicioasă care te ajută să slăbeşti spectaculos, în doar 7 zile, conform healthambition.com, citat de ele.ro.

Această supă minune topeşte efectiv kilogramele şi va acţiona mai rapid decât o sesiune la sala de sport.

Ingrediente:

- varză

- ceapă

- ardei gras verde

- roșii

- țelină

Mod de preparare:

Se fiert toate aceste legume, tocate mărunt în prealabil şi se condimentează după gust cu sare şi piper. După preferinţă, supa se poate pasa şi blender şi va avea o textură mai cremoasă.

Mănâncă supa o data la câteva ore, pentru a avea rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest