Nu are ochi, nas şi nici gură! Povestea sfâşietoare a unui bărbat care a rămas fără faţă din cauza unei boli misterioase! Imagini şocante!

 

Mulţi oameni nici nu şi-ar putea imagina aşa ceva. Un bărbat în vârstă de 51 de ani a rămas efectiv fără faţă. Nu mai are ochi, nas şi nici obraji, după ce contactat o boală misterioasă.

Bărbatul este din Vietnam şi îl cheamă Huynh Van Dat, iar povestea lui este de-a dreptul sfâşâietoare. Nu poate nici să vorbească sau să mănânce, pentru că nu are nici gură. Primele simptome au apărut în urmă cu 11 ani, când a început să se confrunte cu sângerări nazale regulate, scrie site-ul dailymail.co.uk.

Omul a suferit o intervenţie chirurgicală pentru că suferea de deviaţie de sept, însă această operaţie nu l-a salvat. Familia lui a rămas fără bani şi a mai mai putut să-l țină în spital. Acum, medicii au fost de acord să se ocupe de acest caz după ce l-au văzut în mass-media locală.

Bărbatul este într-o stare jalnică, este extrem de slab, însă de departe capul său arăta de-a dreptul îngrozitor. Carnea este putredă, este pur şi simplu mâncată de o boală necruţătoare, dar necunoscută până la această oră.

Foto: Captură Youtube

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest