Nu are parte de linişte nici în Australia! Însărcinată în cinci luni, Celia trebuie să suporte cuvinte răutăcioase

 

Deşi este însărcinată, cântăreaţa nu este scutită de probleme! Plecată în Australia, împreună cu soţul ei, artista trece prin momente nu tocmai plăcute, din cauza bârfelor pe care trebuie să le suporte

"Probabil în viaţa v-aţi lovit des de invidie. Eu mă lovesc zi de zi... Dar am învățat să nu mai pun la suflet, nimic din ce mă privește numai pe mine nu mă deranjează mai deloc. Mă deranjează, totuși, cînd lovesc în familia mea sau fericirea noastră şi am doar atât de spus:

Dumnezeu mi-a dat șansa să muncesc, (talentul, șansa, succesul) Prin munca mea, nopți nedormite şi luni în care slăbeam kilograme bune, căci ne petreceam mai mult viaţa în maşina mâncând pe la benzinării, când şi cum apucam, pe drumurile țării noastre unde făceam mii de kilometri în fiecare săptămână îngrămădiţi în mașini şi obosiți. Dar cu dorința de a progresa şi de a face ceva cu șansa ce-am primit de la bunul Dumnezeu, nu mi-a lipsit nimic. Mi-am ajutat necondiționat familia care este totul meu. Am avut în toţi anii aceștia, mai mult decât visam în copilăria mea. Șansa de a-mi cumpăra orice, oricând prin munca mea şi șansa de a-mi bucura familia şi a mi-o ajuta. Mă deranjează cînd cineva loveşte în iubirea noastră cu uşurinţă de a spune... "E din interes, ha, ha, ha!!!"".

Continuarea o puteţi citi AICI!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest