Nu arunca sticlele goale de vin! Vezi cum le poţi transforma uşor în adevărate piese decorative

 
+2 click pentru
galerie

O sticlă de vin nu lipseşte din casa fiecărui român! Este păcat să o aruncaţi la gunoi, când puteţi face lucruri foarte utile. Mai mult, ele pot să fie transformate în piese decorative incredibile.

Pandantive din bucătărie. Puteți face foarte multe lucruri dacă aveți prin gospădărie un cutter de sticlă. De exemplu pandantivele din bucătarie au fost create din trei sticle de vin. Acestea nu au fost doar tăiate de la gât, dar au fost decorate cu sârmă și apoi cu accesorii electrice.Lampă de birou. O sticlă mare de vin a fost golită și apoi transformată într-o lampă de birou. Aceasta a devenit una deosebită cu ajutorul dantelei.Sticle colorate. Aici nu ai nevoie de multe materiale, doar timp liber să ai și casa ta va avea parte de decorații vinicole, în doi timpi și trei mișcări. Aplicați clei începând cu partea de jos a sticlei în sus, alege ață colorată și nu ezita să mai adaugi detalii interesante, conform instructables.com.Nu neglija dopul.
Dacă e vorba de reciclare atunci reciclare să fie până la capăt! Dopurile rămase de la sticlele devin foarte ușor mosorele pentru ața colorată sau ștampile drăguțe pentru scrisorile tale.

L.F.

Foto: instructables.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest