Nu credeai că o să îl vezi așa vreodată! Cu ce activități își ocupă timpul Liviu Vârciu în carantină/ VIDEO

 

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt doi cetățeni model care au grijă să respecte toate măsurile de siguranță impuse de autorități pentru raspândirea pandemiei de coronavirus, motiv pentru care găsesc fel și fel de activități ca să își ocupe timpul, în carantină.

Astfel că, în timp ce majoritatea vedetelor își găsesc fel și fel de preocupări, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare, iată că Liviu Vârciu și Anda Călin sunt mai norocoși, pentru că au o grădină frumoasă unde se relaxează.

Și când spunem că se relaxează, nu ne referim la faptul că stau, admiră florile și se bucură de imaginea minunată, ci mai plantează și copaci. Iar artistul a avut și un ajutor de nădejde! Chiar pe una dintre cele mai importante persoane din viața lui: pe micuța Anastasia!

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară!

După ce paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Liviu Vârciu, la cumpărături, cu o burtică destul de mare, semn că în scurt timp cei doi îşi vor strânge în braţe şi cel de-al doilea copil, s-a aflat și sexul copilului!

Anda Călin i-a îndeplinit artistului cea mai arzătoare dorinţă! Liviu Vârciu va deveni tată de băiat, iar apropiații artistului au declarat pentru Spynews.ro că este extrem de fericit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest