Nu e, dar i se zice! De unde îi vine porecla regală lui Cristea?

 
+2 click pentru
galerie

A dat gata sute de femei, a cucerit şi a frânt zeci de inimi, a înlăcrimat neveste şi a pus căsnicii pe butuci. Cristea, Adrian Cristea. Acesta este craiul care a îngenunchiat doamne şi domniţe. Toate au căzut la picioarele lui mai ceva ca-n faţa unui rege. Nu degeaba i se spune Prinţul. Dar care să fie adevăratul motiv pentru care fotbalistul iubăreţ a căpătat o asemenea poreclă?

Știm că nu-i curge sânge regal prin vene, dar i se zice Prinţul!


Adrian Cristea este unul dintre cei mai eleganţi bărbaţi din showbizul actual. De câte ori iese din casă, arată de parcă ar fi căzut şifonierul pe el: pantaloni cu dungă ce taie şi musca, sacouri fiţoase şi mereu, dar mereu, vestă pe desupra cămăşilor!

Totuşi, aspectul cizelat de acum nu are nicio treabă cu Adi, cel de altădată. Pe vremuri, fotbalistul era paralel cu moda. În perioada în care acest Don Juan nu frângea inimile celebrităţilor, s-a pomenit cu porecla Prinţul, pentru că se combinase cu o fată ce avea legături cu familia regală.

Se întâmpla în perioada 2003-2006, când Cristea juca la Poli Timişoara. Se încurcase cu Sânziana, fiica lui Niculai Bujor, avocatul care s-a ocupat îndeaproape de refacerea proprietăţilor familiei Sturdza. Bunicul fetei a fost administrator pe moşiile Sturdzeştilor, iar stăbunicul său, maestru de vânătoare al vestitei familii.

Aşa a ajuns un crai de provincie să fie recunoscut după poreclă. Deşi eleganţa specifică familiilor regale era străină de ulteriorul amant al Biancăi Drăguşanu, el se aranja intens! Când participa la un eveniment cu ştaif, Cristea se îmbrăca în costume lucioase de cocalar, îşi gela părul la greu şi adopta un mers şmecheresc.

Slavă Cerului că şi-a mai schimbat garderoba că, altfel nu ar mai fi ajuns niciodată la nasul Biancăi, darămite în patul ei! În orice caz, vestea că nu e Prinţ ar putea să le bage pe multe naive în spital. Cristea le ademenea pe domnișoare în intimitatea cuibuşorului său de nebunii, vezi-Doamne, el, Prinţul.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest