Nu eşti mulţumită de sânii tăi? Încearcă o reţetă NATURALĂ şi REVOLUŢIONARĂ care îi va mări vizibil în scurt timp

 

Destul de multe femei nu sunt mulţumite de forma şi mărimea sânilor lor, iar unele se gândesc să apeleze la operaţii estetice. Cu toate acestea, înainte de a recurge la metoda bisturiului, dacă te afli într-o astfel de situaţie ar trebui să iei în calcul metodele naturale.

Există plante care au proprietatăţi de mărire a sânilor în mod natural. Iată o reţetă simplă şi naturală, care te poate ajuta să ajungi la rezultatele dorite, într-un timp scurt, conform site-ului secretele.com.

Ingrediente:

- o jumătate cartof dulce (cea de-a două jumătate o poţi păstra pentru ziua următoare) 

- o legătură mică de mărar proaspăt

Mod de preparare:

Spală bine cartoful dulce, șterge-l de apa, apoi bagă-l la cuptor timp de 30-45 de minute, în funcție de mărimea lui. După ce s-a copt, trebuie să faci un piure din el și apoi să-l amesteci cu mărarul tocat mărunt.

Consumă acest piure o dată la 2 zile drept garnitură la mâncărurile preferate. Efectele vor fi vizibile în scurt timp, iar acest piure nu va mai lipsi din dietă. 

Cartoful dulce - Această plantă este una dintre cele mai eficiente în creșterea estrogenului și a nivelului de prolactină, iar un consum regulat al acesteia va conduce la creșterea naturală a volumului sânilor într-un timp relativ scurt. 

Mărarul - Conține cantități importante de estrogen. Estrogenul încetinește procesul de îmbătrânire, face pielea frumoasă, ajută la creșterea naturală și armonioasă a sânilor, reglează ciclul menstrual și estompează simptomele menopauzei.

Foto: secretele.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest