Nu și-a văzut fiica din august 2013! Moni, lecții pe Facebook despre a fi mamă

 
+2 click pentru
galerie

Monica Gabor nu mai suportă criticile despre felul în care îşi exercită rolul de mamă. Frumoasa moldoveancă a fost acuzată în repetate rânduri că nu a fost o mamă bună pentru Irina, aşa că a decis să iasă la atac, pe Facebook.

"Am așteptat-o pe Irina aici și o voi aștepta la nesfârșit până când va simți și va veni ea aici din proprie inițiativă. Fetița și-a manifestat dorința de a veni în SUA în repetate rânduri, în numeroase conversații pe care le-am avut cu ea, dar deocamdată acest lucru nu este posibil. Ca urmare, tatăl copilului ne-a promis, atât mie cât și fiicei noastre, că este de acord ca ea să vină să mă viziteze în SUA de fiecare dată când ea își va exprima dorința de a-și petrece timp cu mine, în funcție de prioritățile ei", a scris Monica.

 Mesajul Monică nu se oprește aici. Fosta doamnă Columbeanu se arată încrezătoare în judecata fiicei ei. 

"Viața fetiței noastre este foarte bună. Nu avem niciun motiv să demonstrăm grafic nimănui. Sunt încrezătoare că toate aceste încercări de denigrare a mea în calitate de mamă, vor cântări foarte puțin în ochii iubitei mele fiice atunci când aceasta va crește", a mai scris Monica pe contul său de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest