Nu îţi vine să urinezi după ce faci sex? Ce semnifică acest simptom

 

Probabil oricare dintre noi s-a confruntat măcar o dată în viaţă cu senzaţia de a urina în timpul actului sexual sau după terminarea acestuia. Este un fenomen normal care apare datorită presiuni care se pune în timpul actului sexual pe uretră.

Anumite femei au avut şi câteva experienţe mai puţin plăcute, când în timpul un partide au eliminat câteva picături de urină, uneori în timpul orgasmului. Alte femei au impresia că ajung mai uşor la orgasm dacă fac atunci când au nevoie să meargă la baie, pentru că vezica plină poate provoca mai multe presiune pe clitoris.

După terminarea partidei, este indicat să te duci la baie, apoi să faci un duş, pentru că igiena este foarte importantă. Dacă nu îţi vine să urinezi, nu înseamnă neapărat că ai problemă de sănătate, este explicabil dacă ai fost la toaleta înaintea actului sexual.

Cu toate acestea, dacă urinezi după sex elimini eventualele bacterii acumulate în timpul actului şi sunt prevenite eventualele infecţii.

În schimb, dacă simţi usturime în timpul urinării, iar aceste simtome se repetă, ar fi cazul să mergi la control medical pentru că este posibil că ai o infecţie urinară.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest