Nu lăsa mărimea nasului să îţi umbrească frumuseţea! Cum îl faci să pară mai mic şi mai drept

 
+2 click pentru
galerie

Fiecare dintre noi are anumite defecte, mai mult sau mai puțin vizibile. Un nas mai proeminent poate să devină o problemă vizibilă în frumuseţea unei femei.

Cu atitudinea, machiajul și coafura potrivite, fetele care au un nas mai mare vor scăpa de complexe și nu va fi necesar să apeleze la chirurgie plastică.

Părul

Astfel, părul, de preferință creț, purtat neprins, sau coafat rebel, înfoiat, lung cel puțin până la umeri, distrage atenția de la un astfel de defect și armonizează înfățișarea, îndulcind trăsăturile feței. Este recomandat să evitați tunsorile scurte sau părul prins ori îndreptat.

Cum să te machiezi pentru a ascunde nasul mare

Un machiaj care scoate în evidență ochii, buzele și obrajii este din nou menit să distragă atenția de la un nas proeminent și să pună în valoare elementele faciale care vă avantajează. Folosiți, în acest sens, un rimel care lungește genele pe cât posibil, contur de ochi, ruj sau glos strălucitor.

Puteți folosi un fond de ten corector, un pic mai închis la culoare decât tenul vostru cu o nuanță, două aplicat discret de o parte și de alta a nasului, de la baza sprâncenelor până spre vârf, iar, între aceste două linii aplicate vertical, puteți folosi fond de ten mai deschis, din nou aplicat discret, conform femina.ro. Sprâncenele pot fi retușate, la rândul lor, astfel încât să dați senzația de apropiere a ochilor. Pudra de ten este, de asemenea, foarte utilă: o nuanță mai închisă, care imită bronzul, ascunde multe defecte și face nasul să pară mai mic.

L.F.

Foto: Captură Youtube


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest