Nu mai e un secret! Ana Morodan a dezvăluit câţi bani câştigă lunar! Le dă clasă oamenilor de afaceri

 

Ana Morodan a vorbit fără menajamente despre suma de bani pe care o încasează lunar, cât şi despre sursele de unde are venitul fabulos. Aşa cum ne-a obişnuit, cea supranumită Contesa Digitală a spus verde-n faţă, numărul pe care îl vede la sfârşitul fiecărei luni, în cont.

Ana Morodan este o femeie independentă, care oricând ar putea să le dea clasă oamenilor de afaceri prosperi, atât din România, cât şi din străinătate. Suma care îi intră în fiecare lună, în cont, este cea de 17.000 de Euro!

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Sunt un om care muncește să facă bani, nu niște bani, să trăiască așa cum vrea și trăitul ăsta cum vreau eu nu se asigură cu venituri doar din industria asta. Consi­der că influencereala' este un freelancing”, a spus Ana Morodan, pentru revistabiz.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest