Nu mai este cale de întors! Alina Vidican şi Cristi Borcea au anunţat divorţul!

 

După ce astăzi Spynews.ro a anunțat în exclusivitate că Alina Borcea și Cristian Borcea divorțează, cei doi au făcut un anunț oficial în legătură cu acest subiect.

”Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea au luat hotărârea de a divorța de comun acord, prin procedura medierii, respectând convenția premergătoare divorțului pe care au semnat-o în urmă cu câteva luni.

Deoarece regulile juridice, privitoare la divorțul prin mediere, impun anterior medierii introducerea cererii de divorț la instanța de judecată, s-a procedat ca atare.

Se comunică, pentru evitarea oricăror speculații, faptul că dl. Cristian Borcea nu a fost adus de către Penitenciarul Jilava pentru semnarea actelor de divorț la notariat.

Învederează de asemenea, pentru evitarea speculațiilor, că acest divorț nu privește partajarea unor sume mari de bani ci stabilirea cheltuielilor de creștere și educare a copiilor minori rezultați din căsătorie și decizia ca mama minorilor să se ocupe în continuare de afacerile comune.

Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea își mulțumesc reciproc și își sunt recunoscători unul altuia pentru tot ceea ce și-au oferit în anii în care au fost împreună.

Mulțumesc tuturor celor care vor înțelege decizia luată și doresc să le fie respectată de media intimitatea acestei decizii și a procedurilor legale care vor urma”,
se anunță în comunicatul oficial oferit de avocata familiei, Poppa Lilica.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest