Nu mai este deloc o fetiţă! Cleopatra Stratan, într-o ipostază interzisă cardiacilor! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Cleopatra Stratan a debutat în industria muzicală de la o vârstă fragedă! Îmbrăcată într-o rochiţă cu buline şi cărând un troller după ea, vedeta devenea modelul tuturor fetiţelor. Acum, lucrurile s-au schimbat radical, iar artista s-a transformat într-o adevărată bombă sexy şi rupe inimile tuturor reprezentanţilor sexului puternic.

Fetiţa care îl aştepta pe Ghiţă s-a transformat într-o adevărată domnişoară, care atrage din ce în ce mai multe priviri. Aşa se face că, fiica lui Pavel Stratan a uluit pe toată lumea cu ultima postare de pe social media. Cleopatra Stratan s-a afişat cu un decolteu adânc, care a încins imaginaţia tuturor! Desprinsă parcă, din filmele de la Hollywood, acolo unde actriţele se întrec în senzualitate, artista a reuşit să strângă zeci de mii de inimioare într-un timp record!

"Minunată🔥🔥🔥”; „Pretty woman 👏👏🌹🌹❤️”; „Wooow😲😲 , o adevarata doamna!🌹”; „Wow cea mai drăguță ❤️❤️❤️😍”; au fost câteva dintre comentariile admiratorilor săi.

Edward Sanda, dezvăluiri despre relaţia cu Cleopatra Stratan

După ce s-a speculat că Edward Sanda şi Cleopatra Stratan sunt împreună, adevărul a ieşit la iveală!  Chiar dacă admiratorii celor doi artişti s-au entuziasmat la gândul că formează un cuplu, iată că lucrurile nu stau așa. Edward Sanda a infirmat zvonurile precum ar avea o relaţie amoroasă cu Cleopatra Stratan. O respectă în calitate de artistă, de prietenă şi... atât.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest