Nu mai ies din casă de rușine! Maria Constantin și iubitul infidel s-au izolat, ca să nu mai fie judecați!

 

Maria Constantin este o ghinionistă în amor! Și p-asta nu o zicem noi, ci istoricul ei în dragoste vorbește de la sine. A fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje s-au încheiat cu un divorț, a fost protagonista mai multor relații eșuate, dar chiar și așa, nu a renunțat să spere că îl va găsi pe cel ales! Și l-a găsit. Doar că este un bărbat însurat, cu copil, iar imediat vestea s-a răspândit în showbiz, a încercat din răsputeri să scape!

Potrivit Spynews.ro, motivul pentru care Maria Constantin a incercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor este chiar relația în care se află. După ce a fost aspru judecată că a distrus o familie, interpreta de muzică populară și iubitul infidel s-au baricadat în casă.

Conform surselor menționate anterior, apropiații celor doi au dezvăluit că relația dintre Maria Constantin și iubit merge înainte, de parcă, nimic nu s-ar fi întâmplat. Pentru că flacăra pasiunii dintre ei arde mai puternic ca niciodată, se pare că bărbatul  ar fi uitat și de propriul copil cu care nu a mai vorbit de ceva timp.

Maria Constantin și bărbatul infidel stau tot timpul împreună, în casă, și mai nou, se pare că s-au mutat din zona în care stăteau înainte de teama paparazzilor. Iar din punct de vedere financiar, situația nu este prea bună pentru amorezi, dat fiind că de toate afacerile pe care le avea bărbatul se ocupă fosta soție, astfel că toată presiunea a picat pe umerii Mariei Constantin. Și cum pandemia de coronavirus a afectat toate activitățile artiștilor... concluzia o trageți și voi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest