Nu o să îți vină să crezi cine este! Îți dăm un indiciu: nu iese din casă fără 1.000 de euro în geantă/ GALERIE FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai controversate ispite de la „Insula Iubirii”, dar chiar și așa suntem siguri că tot nu ți-ai dat seama despre cine vorbim. Îți mai dăm un indiciu! A făcut mare vâlvătaie în tabloidele din România, în momentul în care a declarat că nu iese din casă dacă nu are 1.000 de euro cash în geantă. Și dacă tot nu te-ai prins, atunci mai precizăm că a fost prinsă, recent, în tandrețuri cu Marian Aliuță.

Ei bine, dacă te-ai gândit la Bianca Pop, atunci ai făcut bine! Acum este o adevărată bombă sexy care ar înnebuni orice bărbat cu formele voluptoase și cu chipul parcă scos din cutia cu păpuși, însă totul se datorează medicului estetician. Dar nu vrem să ne crezi pe cuvânt, ci te lăsăm pe tine să vezi diferențele în Galeria Foto!

Ce operații nu și-a făcut

Din dorința de a avea un corp și o față perfecte, a recurs la rinoplastie, și-a făcut implant mamar, și-a mărit buzele, și-a băgat silicoane și multe alte mici artificii care au transformat-o total.

Chiar dacă în urmă cu mai bine de 13 ani, arăta cu totul și cu totul altfel, Bianca Pop nu s-a sfiit să le arate și urmăritorilor ei schimbările pe care le-a suferit pentru a ajunge bomba sexy de astăzi. Astfel că, nu de mult, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a publicat o imagine cu ea în care era blondă, fără niciun fel de intervenție, semn că este extrem de mândră de pașii pe care i-a făcut ca să arate cum arată în ziua de astăzi.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest