Nu o să îți vină să crezi cum se numește Margheritei de la Clejani, de fapt! Ai zice că e star american!

 

Chiar dacă numele ei a fost destul de prezent în tabloidele din România, în ultima vreme, din cauza accidentului pe care l-a provocat sâmbătă dimineață, Margherita de la Clejani se numește cu și cu totul altfel în buletin.

Margherita de la Clejani are un nume parcă luat de la Hollywood! Și mai, mai, că am îndrăzni să spunem că ăsta ar fi unul dintre motivele comportamentului ei de „vedetă” de care se plâng până și vecinii din blocul în care s-a mutat recent.

Margareta Myriam Manole este numele scris negru pe alb în buletin. Și chiar dacă este un apelativ cu rezonanță, fata Clejanilor a decis să îl îngroape și să îl înlocuiască cu Margherita, că de, pare mai ușor de reținut.

A fost prinsă drogată la volan

Margherita de la Clejani este protagonista unui scandal de proporții, după ce sâmbătă dimineața a provocat un accident rutier și a fost depistată cu droguri în sânge. De atunci și până în prezent, fata Clejanilor a atras și mai mult atenția asupra sa din cauza comportamentului dubios pe care l-a afișat atât imediat după accident, cât și prin postările de pe social media.

Mai mult de atât, în aceeași oală este și iubitul vedetei, care s-a aflat pe bancheta din spate în momentul accidentului și pe umerii căruia a căzut mare parte din vină pentru starea Margăi. Astfel că Viorica și Ioniță de la Clejani susțin că motivul din cauza căruia Margherita se comportă așa este anturajul în care a băgat-o partenerul său. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest