Nu o să vă vină să credeţi! O celebră cântăreaţă de muzică populară vrea să câştige Eurovisionul

 
+2 click pentru
galerie

Selecţia naţională pentru Eurovision este cu surprize anul acesta! O celebră cântăreaţă de muzică populară îşi va încerca norocul la concursul organizat în Danemarca în luna mai

Surprize, surprize la Eurovision. Ziarul Click a aflat cine este talentata artistă care râvneşte la marele trofeu: Matilda Pascal Cojocăriţa va urca pe marea scenă! Şi asta nu e tot! Îndrăgita artistă va participa la concursul european de muzică alături de trupa Cobzality. Doi dintre componenţii formaţiei au deja experienţa Eurovisionului după ce au participat cu băieţii de la Sistem.

Acum nouă ani, Luminiţa Anghel şi trupa Sistem au reuşit performanţa-record de a duce România pe locul trei în finala concursului. Aşa că există şanse ca îndrăgita moldoveancă să facă o figură bună pe scenă, mai ales că nu duce lipsă nici de talent şi nici de fani!

Cobzality înseamnă cinci instrumentişti şi o voce, plus, nou-cooptata Matilda. Piesa pe care trupa a pregătit-o pentru Eurovision îmbină sonorităţile moderne cu cele tradiţionale şi spune o poveste de dragoste dintre o fată de la ţară şi un astru.

Show-ul pe care l-au pregătit artiştii pentru concurs este inspirat din folclorul românesc şi va include măşti din Maramureş, tobe exotice şi căluşari. Să sperăm că totuşi Matilda va avea mai mult succes decât fiul ei, Alin, care nu a reuşit să treacă nici măcar de preselecţie în 2009.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest