Nu o să-ți vină să crezi ce pensie are Saveta Bogdan: „Norocul meu e că mă mai ia lumea la masă, să cânt!”

 

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cât câștigă din pensia primită de la stat.

 

După o carieră impresionantă, Saveta Bogdan s-a ales cu o pensie aproape insignifiantă. În exclusivitate la Antena Stars, ea a vorbit despre banii pe care-i primește de la stat. Astfel, cunoscuta cântăreață de muzică populară, ajunsă la 76 de ani, a mărturisit că pe fluturaș are 1.200 de lei. La acești bani se mai adaugă încă 500 lei pe care-i primește lunar de la Uniunea Compozitorilor.

 

„Viața este foarte grea și îmi este destul de greu, de ce să nu spun adevărul? Noi avem cântări mai rar, nunțile le număr pe degete, câte sunt... Rar, tot așa... Pensia mea este foarte mică, pentru că, din penisa mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul. 1.700 de lei, dar, pensia mea, normal, este de 1.200 de lei. Eu mai am de la Uniunea Compozitorilor, pentru că am cântecele mele și îmi dau încă 500 de lei, de acolo”, a mărturisit Saveta Bogdan, în cadrul emisiunii Star News.

 

Artista spune că i-ar fi imposibil să se descurce cu pensia pe care o primește de la stat, iar veniturile sale sunt asigurate în continuare din cântările la care este invitată. Saveta Bogdan a mai declarat că nu vrea să-i ceară ajutor financiar fiicei sale, chiar dacă știe că nu ar fi niciodată refuzată.

 

„Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump. Deci, s-a scumpit. Pensia pe care o am eu nu îmi ajunge. Norocul meu este că mă mai ia lumea la masă, să cânt, pe colo, pe colo. Dacă nu aș avea cântările astea, eu nu m-aș descurca deloc, pentru că nu vreau să apelez la fiica mea. Mi-a zis fata, dacă am nevoiem, dar eu nu vreau să apelez la ea, niciodată”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest