NU o vrea! Sora lui Salman Khan sare la gâtul Iuliei!

 

S-a lăudat pe unde-a apucat că se înţelege bine cu Salman Khan, a lăsat chiar de înţeles că ar avea o relaţie cu celebrul actor de la Bollywood, doar că sora starului indian nu o înghite deloc. Iulia Vântur mai are mult de muncă până să intre în graţiile viitoarei posibile cumnate. În ciuda aversiunii pe care indianca o are faţă de blondina noastră, frumoasa prezentatoare se crede în probe!


Salman a dezvăluit că urmează să se-nsoare, iar toată lumea s-a gândit că norocoasa va fi Iulia Vântur: „Am suspinat mult în ultimii doi ani şi jumătate. Şi este timpul să mă opresc din suspinat, pentru că se va întâmpla ceva în viaţa mea, în curând. Soţia mea va fi de peste hotare."


Din păcate, Salman Khan va trebui să ducă muncă de lămurire cu sora lui pentru că tânăra indiancă nu o agreează pe senzuala româncă.


„Iulia se foloseşte de numele fratelui meu ca să fie în atenţia presei."
spune sora lui Saman.


Ba mai mult, sora cea mică a starului bollywoodian a mărturisit că fratele ei nu se va căsători. Să fie aşa ghinionistă Iulia?


Se pare că blondina este în culmea fericirii. Vrea să-i demonstreze lui Salman că e o femeie realizată şi puternică, tocmai de aceea se concentrează foarte mult pe cariera sa. Până la urmă, bat clopote de nuntă?

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest