Nu reuşeşti să scapi de durerile de rinichi cu niciun medicament? Dă o şansă tratamentelor naturale

 

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu dureri de rinichi încă de la vârste fragede. Acestea pot avea diferite cauze, însă există situaţii în care durerile nu se mai opresc cu niciun tratament.

Dacă te confrunţi cu dureri de rinichi şi ai încercat tot felul de medicamente şi metode, însă nimic nu te ajută, este momentul să dai o şansă remediilor naturale. Încearcă câteva tratamente naturale, care vor ameliora aceste dureri.

Coada calului

Fierbe 200 de ml de apă și pune la infuzat 30 de grame de coada calului. Lasă ceaiul să se răcească, strecoară-l și bea din el de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Ține acest tratament cel mult 5 zile. 

Florile de gălbenele

În 500 ml alcool dublu rafinat pune 100 g flori de gălbenele și lasă-le la macerat timp de două săptămâni într-un vas care se închide ermetic. Strecoară apoi alcoolul și bea câte o lingură dizolvată în 50 de ml de apă de trei ori pe zi înainte de masă cu 30 de minute, conform site-ului ele.ro.

Lămâile

Lămâile ajută la eliminare nisipului de la rinichi. Spală 10 lămâi, apoi toacă-le bine și amestecă-le cu doi litri de apă fiartă și două linguri de glicerină. Strecoară-le și bea câte un pahar la fiecare 10 minute, pe parcursul a două ore. Atenție! Dacă suferi de gastrită ori alte boli ale stomacului, nu este indicat să folosești acest tratament. 

Măceșul

Rădăcinile de măceș ajută la eliminarea pietrelor formate cu mult timp în urmă. Fierbe 8 linguri de rădăcini tăiate mărunt într-un litru de apa pe foc mic timp de 15 minute. Ia vasul de pe foc și învelește-l cu un prosop, apoi lasă-l să se liniștească două ore. Strecoară-l și bea câte 0,5 (jumătate) pahar de patru ori pe zi timp de 40 zile. După o pauză de 30 zile cură se repetă. 

Cojile de pepene verde

Cojile de pepene verde (fără stratul tare din exterior, acesta se înlătura) se dau pe răzătoare, se amestecă cu zahăr sau miere de albine și se păstrează în frigider, în sticle de culoare închisă. Bea câte o lingură de suc împreună cu ceai în timpul mesei.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest