Nu se mai ascunde! Carmen Grebenișan iubește din nou! A intrat într-o relație imediat după Asia Express!

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Odată cu participarea la Asia Express, blondina a dat dovadă de mult bun simț și umor, motiv pentru care numărul de admiratori a crescut vertiginos. Așa că nu este de mirare că este o femeie curtată de muuulți reprezentanți ai sexului puternic, care mai de care mai dispus să își arate atuurile ca să o cucerească.

Și chiar dacă înainte de plecarea pe “Drumul Comorilor”, Carmen mărturisea că inima este este luată și că relația cu iubitul nici că putea fi mai bună, odată cu întoarcerea din Asia, bloggerița a anunțat că s-a despărțit! Motivul? Nepotrivirea de caracter.

Coincidență sau nu, anunțul a fost făcut după participarea la cea mai dură competiție, acolo, unde telespectatorii au putut vedea chimia și “înțepăturile”  care aa existat între ea și Florin Ristei. Așa că, odată ce a dezvăluit că s-a despărțit de fostul iubit, toți fanii emisiunii au așteptat să confirme faptul că formează un cuplu cu celebrul artist.

Prin intermendiul unei conferințe video, în cadrul emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”, Carmen Grebenișan a mărturisit că iubește din nou și este mai fericită ca niciodată! Noul partener al blondinei nu este Florin Ristei, ci un student la Facultatea de Farmacie.

Se pare că diferența de vârstă între cei doi este una considerabilă, dar cu toate acestea, nu o consideră deloc un impediment, ci dimpotrivă. Mai mult de atât, Carmen s-a mutat în București, alături de noul iubit și stau în carantină, împreună.

„Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București. (...) În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea și își termină facultatea”, a spus concurenta de la Asia Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest