Nu se mai pot întoarce acasă! Lora și Ghenu, coșmar în paradis, după ce colegii de vilă din Bali au fost internați, de urgență

 

Dacă în urmă cu ceva timp, Lora cânta într-una din piesele sale să fie dusă „Până-n Rai”, iată că acum, artista s-a cam săturat de atâta... Rai. Cântăreața și partenerul său de viață, Ghenu, se află în Bali, încă de la începutul pandemiei cu coronavirus.

Probabil că nu vă gândiți că este așa de rău să fii izolat într-un loc exotic, însă cei doi abia așteaptă să se întoarcă înapoi în țară. Recent, Lora și Ghenu au aflat că autoritățile au decis să anuleze zborurile, din și până în Indonezia, până la data de 1 iunie. Așadar, cei doi sunt obligați să rămână, în continuare, în Bali.

Lucrurile nu sunt prea roz nicăieri, niciunde în lume. Dar cu siguranță este mai bine să stai izolat într-un paradis exotic, decât într-un apartament din București. Lora și Ghenu nu mai știu ce să facă pentru a-și umple timpul cu fel și fel de activități menită să îi mai scoată din plictiseală.

Când nu se plimbă prin împrejurimi sau nu stă la plajă, cântăreața se bucură de clipe de liniște alături de iubitul său sau se lasă filmată în ipostaze sexy. Și are cu ce să se mândrească, astfel că pozele pe care le postează pe instagram, strâng mii de aprecieri într-un timp foarte scurt.

Lora și Ghenu au închiriat, în Bali, o vilă, alături de alți români, însă aceștia au ajuns de urgență la spital, după ce au fost depistați pozitiv cu o infecție cauzată de un virus. Astfel ca să nu stea singurei, cei doi au chemat la masă câțiva localnici cu care s-au împrietenit și alături de care au încins un grătar cum numai în România vezi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest