Nu ştii ce să mai faci ca să scapi de transpiraţia excesivă? Doar o înghiţitură din acest amestec te scapă de problemă

 

Transpirația este un proces normal, mai ales atunci când ne expunem la soare sau când facem exerciţii fizice. Există şi situaţii în care ne putem confrunta cu transpiraţia excesivă, iar în acest caz trebuie să fim foarte atenţi, pentru că fenomenul poate ascunde probleme serioase de sănătate.

Transpiraţia excesivă poate fi semnul unei infecţii în organism, iar în acest caz sistemul nostru imunitar are capacitatea de a crește temperatura corporală pentru a ucide bacteriile sau virusul.

Mai ales în perioadele caniculare, transpiraţia devine o problemă, însă există un amestec natural şi eficient care poate combate acest fenomen. Acest amestec se prepară numai din ingrediente naturale care vor avea un efect extrem de puternic, împiedicând apariția excesului de transpirație, totul într-un mod natural, fără efecte secundare, conform site-ului secretele.com. Ba mai mult decât atât, toxinele ce ar trebui să se elimine prin transpirație vor fi direcționate a se elimina prin urină.

Ingrediente:
 
 - o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
 
 - 200 de ml de ceai negru rece
 
 - o linguriță de oțet din cidru de mere
 
 - zeamă de la o jumătate de lămâie
 
Mod de preparare și consum

Fă-ți o cană de ceai negru așa cum o faci în mod obișnuit, apoi lasă ceaiul să se răcească. După care, adaugă peste ceai bicarbonatul, oțetul și zeama de lămâie. Amestecă bine totul pentu a se omogeniza.

Bea întregul amestec dimineața după ce ai servit micul dejun. Consumă acest amestec nu mai mult de 14 zile pe lună.

Dacă urmezi acest tratament vei scăpa în mod spectaculos de transpiraţia excesivă.

Foto: flory4all.com

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest