Nu sunt deloc compatibile! Zodiile care nu pot forma o relație fericită fără foarte multe sacrificii

 
+2 click pentru
galerie

Se spune că nu există incompatibilitate între zodii, însă chiar și zodiile care par incompatibile pot ajunge să formeze o familie fericită și frumoasă.


Gradul de compatibilitate indică ușurința cu care se pot înțelege două persoane din zodiile respective, iar persoanele din zodii compatibile se înțeleg foarte bine și sunt mereu pe aceeași lungime de undă, fără  prea multe eforturi.

De cealaltă parte, există și incompatibilități, iar dacă aceste zodii vor să fie împreună, trebuie să facă multe sacrificii, informează eastrolog.ro.

Berbec-Rac. Foc si Apa. Racul este atât de diferit de tine, încât întreaga relație depinde de tine, de atitudinea ta și de cât poți tu să suporți.

Daca ai să reușești să treci peste asta și peste capriciile Racului (e o zodie foarte capricioasă și schimbătoare, atât bărbații cât și femeile), Racul o să-ți ofere o viață de familie ca-n povești, fiindcă el își găsește împlinirea acasă.


Berbec-Capricorn

Berbec-Capricorn. Foc și Pământ. Numai cu multe compromisuri și multă răbdare o să puteți rezista împreună.

Împreună? Cu compromisuri și bunăvoință, cu întțelegere și – da, ai ghicit! – răbdare. Multă răbdare. Calea de mijloc poate fi și ea destul de incitantă. Echilibrul nu se regăsește numai în nemișcare : cu puțină bunăvoință, ai să descoperi că și acțiunea poate fi echilibrată.  

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest