Nu ți l-ai fi imaginat niciodată aşa! Alex Velea, transformare radicală de look! FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Alex Velea este unul dintre cei mai nonconformişti artişti din industria muzicală românească. Tot timpul caută să se reinventeze şi să se „updateze” în funcţie de trenduri, lucru pe care l-a făcut şi acum. Ultima schimbare de look este una de-a dreptul incredibilă şi cu siguranţă, multă lume nu şi l-ar fi imaginat aşa vreodată.

Şi-a tuns breton şi s-a vopsit blond-gri! Antonia este tare mândră de felul în care arată, motiv pentru care a postat o serie de imagini cu acesta, pe instagramul său, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. "Cool! / Tare / Super look / Îţi stă foarte bine / În sfârşit ceva decent / Mă, frumosule", au fost doar câteva dintre reacţiile oamenilor pe reţelele de socializare, în dreptul imaginilor cu noul look al lui Alex Velea.

Alex Velea şi Antonia reprezintă unul dintre cele mai stabile şi apreciat cupluri din showbiz-ul autohton! Mai mult decât atât, cei doi au doi copii minunaţi: pe Dominic şi pe Akim, cărora le fac toate poftele. În cadrul unui interviu, în urmă cu câteva zile, Antonia mărturisea că Alex Velea este persoana care o sustine în absolut tot ce face şi este cel care îi acordă încrederea de care are nevoie, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal: „Alex, el mă susţine în absolut orice, îmi dă sfaturi. El este cel care are cea mai mare încredere în mine".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest