Nu ține cont de nicio măsură de siguranță! Margherita de la Clejani, cu maimuța la plimbare, pe străzile din Capitală!

 

Margherita de la Clejani face ce face și reușește să-i șocheze pe toți! După ce a decis că își dorește o maimuță drept animal de companie, fiica Vioricăi și a lui Ionică de la Clejani a uimit, din nou. Chiar dacă asta a însemnat că va încălca legea! Că de! Regulile-s pentru... știți voi cine.

Starea de urgență implentată în România, în contextul pandemiei de coronavirus, a adus după sine o serie de măsuri de siguranță impuse de autorități pentru a combate răspândirea virusului COVID-19. Dar pentru că Margherita este doar una, vedeta a decis să închidă ochii și să treacă cu vederea peste lege. Astfel că, și-a pus cele mai bune haine, s-a aranjat, și-a dischisit maimuța și au plecat împreună la plimbare.

Mândră din cale-afară de acțiunile sale, Margherita de la Clejani s-a filmat în timp ce lua la pas străzile din București, alături de animăluțul său de companie. Desigur că maimuța era și ea împopoțonată cu accesorii care mai de care mai strălucitoare, pentru a ieși în evidență.

Mai mult de atât, vedeta nu doar că a început să se perinde pe străzile din Capitală, fără niciun stres, ci nu a avut în posesia sa nici mască, mănuși sau dezinfectant.

„Pentru că este atât de frumos afară, am zis să ieșim să ne plimbăm puțin prin natură, ea este foarte încântată că ieșim afară, ei îi place foarte mult în natură', a spus Margherita.

Noi putem să spunem doar atât! Așa nu, Margherita!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest