Nu ține cont de nimic! Gigi Becali va împărți Lumină și va participa la slujbă, în noaptea de Înviere: „Nu ascultați de autorități!”

 

Numai unul este Gigi Becali și nimic nu îi poate sta în cale. „Războinicul Luminii” și-a pus la punct planul pentru noaptea de Înviere. Va participa la slujbă și nu doar atât, are de gând să împartă lumină sfântă, deși legea o interzice.

Chiar dacă măsurile de siguranță impuse de autorități pentru a combate răspândirea noului coronavirus implică multe restricții, printre care și oficierea slujbei de Înviere doar cu preoți, fără credincioși, iată că Gigi Becali nu are în plan să respecte legile date, ci din contră.

Contactat de reporterii Antena Stars, latifundiarul din Pipera a mărturisit că se va număra printre oamenii care vor împărți Lumina Sfântă, în noaptea de Înviere.

Mai mult de atât, celebrul om de afaceri a dezvăluit că nimic nu îl va împiedica să participe la slujba de Înviere, dat fiind că dragostea pe care i-o poartă Lui Dumnezeu este mult mai mare decât importanța restricțiilor actuale.

„Iau lumină de la aeroport, apoi opresc acasă la mine, la biserica de la mine din comună și mai am biserici. Eu fac Paștele numai în biserică. Eu fac parte din biserică, eu am hârtia, fac parte din slujbă, din strană. Pe mine, în noaptea de Înviere, nici dacă vin toate bombele și toate războaiele, și dacă vin și sateliții și toate tancurile de pe glob, din biserică, în noaptea de Înviere, nu poți să mă scoți.

Chiar dacă vine tancul, cu șenile pe tine, treci, băi, dar nu mă scoți din biserică în noaptea de Înviere. Dumnezeu așa ne-a zis: „să nu ascultați de autorități, că înseamnă că nu ascultați de mine” Eu fac parte din corpul bisericii, eu am hârtie, respect legea. E preotul, încă doi călugări și eu. Trebuie să fie preotul și strana care e poporul. Eu fac parte din popor.” a spus Gigi Becali pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest