Nu trebuie să-ți lipsească niciodată din casă acest condiment! Poate opri un atac de cord

 

Milioane de oameni îşi pierd viaţa din cauza bolilor de inimă, în întreaga lume. Acestea afectează atât bărbaţii, cât şi femeile, iar în anumite cazuri pot fi prezente chiar şi la persoanele tinere, din cauza stilului de viaţă agitat, alimentaţiei necorespuzătoare, dar şi a moştenirii genetice.

Boală coronariană constituie cel mai mai frecvent tip de boală cardiacă, care ucide anual, numai în SUA, peste 385.000 de persoane. În fiecare an, aproximativ 935.000 de americani au un atac de cord. Dintre acestea, 610.000 sunt la primul atac de cord.

Drept urmare, nu îţi strică să ştii că există un condiment care nu ar trebui să lipsească din casa ta niciodată pentru că este un remediu puternic pentru atacul de cord. Este vorba de piperul Cayenne, care este de fapt o pulbere obținută prin măcinarea ardeilor iuți Cayenne, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Acest fel de ardei iute poate opri un atac de cord în câteva minute. Fitoterapeutul John Christopher este unul dintre cei care folosește ardeiul iute pentru a trata pacienții care au atac de cord:

"În 35 de ani de practică, de vizite la domiciuliu nu am pierdut niciodată un pacient care a avut atac de cord. Dacă persoană încă mai respiră, dați-i să bea o cană de apa fierbinte în care ați adăugat o linguriță de piper Cayenne și în câteva minute își va reveni", susţine John Christopher.

Sunt important de menţionat următoarele detalii:

- Pentru a opri un atac de cord, piperul Cayenne trebuie să aibă cel puțin 90.000 de (SHU) - unități de iuțeala. 

- Dacă persoana este inconștientă, atunci recomandarea este de a utiliza o tinctura de cayenne, la fel, de cel puțin 90.000 SHU. Se administrează sub limbă câteva picături. 

Tinctura de ardei Cayenne rămâne cea mai bună formă de utilizare atunci când vrei să stopezi un ardei de cord. Dacă eşti cardiac, păstrează la îndemână o sticluța cu tinctura de Cayenne.

Ardeiul iute este renumit pentru beneficiile sale cardiovasculare. Ajută la subțierea sângelui, îmbunătățește circulația și presiunea sangvina, întărește și stimulează inimă, calmează palpitațiile. 

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest